Monday, 12 December 2011

Vogue & Funkie Birthday Party


Tanggal 10/12/2011 yang lepas adalah birthday salah seorang dari kawan I yang boleh dikatakan amat rapat. Yang bestnya kita orang baru jer kenal kat KL ni tu pun masa kita orang sama-sama join Fitness First dulu. Perkenalan yang singkat tu membawa keakraban antara kami sehingga hari ni. May be kita orang satu kepala dan boleh ngam antara satu sama lain kot. Party ni diadakan di Redbox pavillion,KL. Bilik VIP ditempah khas oleh suaminya....uiiii syioknyer dapat suami baik macam dia kan? Sporting pulak tu.... Jom layan aktiviti kami kat sana...

pose sebelum masuk

Redbox Pvillion,KL

Ni la Birthday Girl yang I maksudkan tu....comel kan?

sambil berparty sambil kita makan....makanan yang di sediakan memang best

bacaan doa selamat wajib 

pose dengan member yang dah 3-4 tahun tak jumpa

lagu best from mr hubby utk wife nyer...sampai tutup mata  nyanyi tu


bestfren kat party tu tengah bagi pose maut...keh3

poco-poco time...haish tak reti aku 

macam ni caranya ikut aku k....

berposing selepas puas melantak & melalak

Add caption

Peace yawww....

pose syok sendiri

We all enjoyed the party and have a good memory with it. May God bless U Yatie...May God lengthen your life, good health and wealth and lastly may God give U both a child soon...Happy Birthday!!!

3 comments:

  1. wahh..sume vogue2 laa.. nak join? #bhaha

    ReplyDelete
  2. theme vogue so kena la vogue kan walaupun i simple jer sebab tak ada dress yang vogue2....huhuhu....

    ReplyDelete

Click For CASH!!