Tuesday, 22 May 2012

Muka Artis-Artis Kesayangan Anda Masa Sekolah Dolu2

Ni antara koleksi muka artis2 kesayangan U all masa diorang sekolah dolu2...sapa2 yang minat kat diorang ni boleh la simpan buat tatapan U all ok :)

Zizan Raja Lawak...hidung maintain besar ok :)

Nasha Aziz....kurus maintain ok :)
 Akim AF....ramai awek maintain ok :)

Intan Ladiyana... cute maintain ok :)

Lisa Surihani....kejelitaan adalah hak milik setiap pinsan maintan ok :)

Tiz Zaqyah...comel maintain ok :)

Siti Nurhaliza...tak makeup pun jelita maintain ok :)

Last sekali siapa kenal artis ni??? sapa dapat teka memang hebat maintain ok :)


18 comments:

  1. sape yang akhir tuh eh?puas dah menilik..tak cam,,hikhik

    ReplyDelete
  2. yg tgh tue mestilah akak gojes nie kan hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi....awok ni...macam tau tau jer??

      Delete
  3. Replies
    1. kekeker....dah ada yg teka dgn tepat tu :)

      Delete
  4. hahaha yg last jugak yg meletop kan?dah jd mamavouge skarang...huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuang kuang...yg tu lah plg meletup kat situ...sekali pandang gelap pemandangan

      Delete
    2. adoii tengok pict aini time sekolah dulupun gelap permandangan jugak...makin berusia makin putih kah kita?hehehehe

      Delete
    3. bleh cayer ker? tgok aini putih semacam jerk...nina skang pun masih gelap cuma cerah sket jer dr zmn sekolah...huhuhu

      Delete
  5. ooow gambar tuan blog,.. memang amat2222 popular,.. tahniah,

    ReplyDelete

Click For CASH!!