Sunday, 20 May 2012

Karaoke Time

Sapa kata bila kita pregnant aktiviti terus terbatas? Asal pregnant jer aktiviti luar terus tak der. Kenapa boleh jadi macam tu? Sedangkan pregnant adalah satu anugerah yang teramat istimewa. Tak semua wanita akan mengalaminya. Jadi bertuahlah jika mampu pregnant. So, Bila pregnant segala aktiviti yang kita lakukan sebelumnya pun boleh kita lakukan cuma kena lebih berhati-hati sikit la kan. Macam I , walaupun sekarang usia kandungan I telah mencecah enam bulan tapi aktiviti biasa bersama kawan2 tetap I buat. I suka berkaraoke, main boling, shoping dan jalan2. So aktiviti tersebut tetap I buat sehingga sekarang. Contohnya sabtu lalu, I dan kawan2 jalan2 sekitar Pavillion sambil berkaraoke. Selagi kita sihat jangan bataskan pergerakan kita. Bak kata orang2 tua banyak berjalan boleh memudahkan proses bersalin nanti. Jom tengok aktiviti I sabtu lalu...

 We all menikmati lunch kat RedBox jer...best makanan kat sini, jamuan buffet lunch dari pukul 11 pagi hingga pukul 2pm. Selagi tak habis selagi tu angkut...hehehehe...

 Ini pose nak sorok perut yang boyot tue...hihihihi

 Sempat lagi posing kat depat Pavillion tu

 Lagi2 posing...tapi kali ni pose tunjuk perut yang dah boyot ok...:)

 Entrance RedBox Pavillion...wajib pose hehehe


6 comments:

  1. Replies
    1. happy bab sambil karoks sambil makan sampai nak pecah perut

      Delete
  2. wahhh sangat da lama x karok gini ngan membe2...seb baik aini bkn kat situh klu dak kompom mic tu x terletak atas meja gituh...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. OOOO aini kaki karok gak yer....kalo dekat2 len kali leh la on sekali kan?

      Delete

Click For CASH!!