Friday, 18 May 2012

Begedik Dengan PiZap

Ni picture saja-saja buat time boring kat opis semalam. Nak kata tak ada keje tu tak jugak tapi bila kita dah terlalu banyak pikir pasal keje lama-lama jadi bosan gak kan. So, bila time bosan tu I create ler picture ni. Sambil-sambil tu boleh la I explore PiZap sket. Bukan senang I nak mengedit gambar nih...sesuatu pekerjaan yang malas I nak buat, tapi kali ni I try2 buat ler. Tak kan nak bagi u all jer reti pakai photo editor kan? I pun nak jadi pandai gak. So, tengok pic ni...pandai tak I buat?? hehehehe....


4 comments:

  1. Replies
    1. huhuhu...hots ler sgt...ayat gedik jer tu

      Delete
  2. wahhh dah maju bertapak2...hehehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru maju setapak....yg lain tak reti lagi...hehehe

      Delete

Click For CASH!!