Sunday, 17 February 2013

Oiso Korean Restoran- Halal Punyer

Hai all!! pernah makan makanan korea tak? ada yang teringin atau gemar makan makanan korea macam i tak? kalau ada jom pekena sekali kat Oiso...restoran ni terletak betul2 kat Shoping mall The Sphere Bangsar South. Yang pasti restoran ni di iktiraf halal dan menawarkan harga yang memang berpatutan. Macam makan kat kedai mamak jer regenya. Rasanya pulak memang sedap lebih kurang ngan makan kat Ichiban Ramen tu. Tak caya jom tengok.

Posing merupakan aktiviti wajib

Cantik sangat dekorasi almari cina ni 

maksud Oiso diterangkan kat sini

set ikan makarel yang lazat beserta nasi ni hanya RM14.90....murah kan dah la besar ikan tu

belajar bahasa korea sket


kasi can diorang belasah dulu


ni pulak set ramen yang i makan hanya RM10.90...murah siottt!!!

time untuk belasah la apa lagi
Ada masa try ler...pasti tak nyesal...

7 comments:

  1. murah gak makanan kat sini, ikan tue besar pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang murah yang...boleh makan anytime even time sengkek pun tak segan nak masuk

      Delete
  2. ada logo halal tak dlm kedai tu?

    ReplyDelete
  3. Nak try gak lah..cam manrik ja...nak wat2 ngidam ahh cam neh..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe boleh jer aini...murah jer pon :)

      Delete
  4. Hi Nina..belum pegi sini lagi...Yang saya dah try restoren korea Sweetree kat ampang dan dubu-dubu di midvalley.
    senang2 tu jenguk la yer blog saya di www.blogmakanbest.blogspot.com dan kalu minat boleh follow TQ bebanyak.
    Entries semer pasal makan, makan dan makan hehehe takde topik lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. papa-ntiq nanti try la oiso...harga memang berpatutan n yang penting sedap :)

      Delete

Click For CASH!!