Sunday, 15 January 2012

Makan2 Kat Subak Restoran

Hai seme!!!

Sorry sesangat coz da lama tah hupdate my blog.Bukan kehabisan idea tapi kesihatan tak berapa nak mengizinkan untuk I berkarya di blog ni. So kali ni I nak kongsi ngan u all pasal restoran Subak yang pernah I kunjungi beberapa minggu yang lalu. Restoran ni terletak kat BUkit Lanjan KL yang dikendalikan oleh chef Hassan Abdullah. Dia ni memang banyak pengalaman memasak dan menu2 yang ditawarkan seme best2 pada harga yang berpatutan. Jom tengok view restoran ni...

pandangan dari depan restoran

pintu masuk restoran

kena menapak naik sket nak g restoran ni

dekorasi dalaman ala2 bali gitu...yang penting sejuk dan mendamaikan kat sini

menu

candle & crystal

jom tengok ikan



suasana cukup romantis sesuai untuk couple & family

ada water feature macam dok kat waterfall jer

I ngap yg ni...peha kambing masala....besttt!!!

budak kecik memang suka makan fries jer

dah habis makan kena la bayar kat kaunter yer cik abang

Ha....tengok cantik dan mendamaikan kan restoran ni?? Apa lagi jom la pekena!!!

ni serba sedikit maklumat asal restoran ni...


Opening Hours:
Mondays to Sundays including Public Holidays
11:00 a.m. till 12:00 midnight+
Contact Details:
Tel: (6)-03-7729 9030 / 31
Fax: (6)-03-7729 9036
For Inquiries & Reservations: info@subak.com.my
Fariz 019-7902401, Fendy 012-2424091 and Fazlan 010-5287289

Restaurant Address:

Lot 3213 Jalan Penchala Indah
Bukit Lanjan 60000

2 comments:

  1. memang cantik...tambah2 lagi dia dok kat atas bukit,udara sejuk jer...

    ReplyDelete

Click For CASH!!