Wednesday, 7 March 2012

Birthday Surprise From Mr Hubby

Semalam habis jer waktu kerja terus I balik rumah macam biasa. Pukul 6 dah sampai dah. Macam biasa bila sampai rumah I nak park kereta kat dalam porch tup2 tengok my hubby dah ambik tempat I tu "Aikk!! napa dia park kat dalam ni? Biasa kalau dia sampai dulu pun dia mesti park kat luar." Itulah yang first I pk. So, I park jer lah kat luar...no hal la sapa dalam,sapa kat luar pun. Dah siap park I ambik handbag sangkut kat bahu then terus kuar kereta. Masuk jer rumah mula2 senyap & gelap jer rumah. Tercari2 gak la mana my hubby ni. Tiba2 nampak dia keluar dari dapur sambil bawa sebiji kek yang dah ternyala sebatang lilin sambil menyanyikan lagi Happy Birthday. Waaahhhh....kembangnya hidung I...dah agak dah my hubby ni every year buat surprise jer kat I...Terharunya...Terima kasih sayang, Luv u always.


 Sebijik kek hari jadi, sekeping kad ucapan dan juga 3 kuntum mawar merah.

3 kuntum bunga tu maksudnya I love U kan? Ntah la I ni bukan reti nak tafsir bunga nih...hehehe...yg penting I suka sangat ngan bunga tu kalau boleh tak nak dia layu.

Ni buah hati pertama kami yang selalunya terover exited bila dapat makan kek. Tapi yang tak syok nyer dia makan sikit jer...tapi buat sepah jer lebih.

10 comments:

  1. ayooookkk so sweet... may Allah bless U n family dear!!

    ReplyDelete
  2. sweett...happy belated bday yer

    ReplyDelete
  3. hepi besday kak..ara singgah sini...singgah ke blog ara ea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Ara...ok...mesti singgah baliknyerrr...:)

      Delete
  4. happy belated birthday kak!!! wahh...dkt2 lak birthday kita kan...hihi... yer sy deqla kak...DEQ for adik, LA for nama betol normaLA. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQVM DEQLA...jauh benor deqla ngan mrs erry...ingatkan mrs erry tu org lain plak...hehehe happy birthday to us lah

      Delete

Click For CASH!!