Friday, 3 August 2012

Entry Sakit Hati Nina K's



Sakit hati memang sakit hati, mau tak sakit hati kalau kereta kita jadi camni. Kalau kita buat sendiri tak apa lah jugak, ni tak pasal2 kita dah park elok2 tup tup bila time nak ambik jer kereta kita dah tak elok macam mula2 kita park pagi tadi. Semua ni berlaku semalam iaitu hari ke 14 puasa. Sebenarnya pepagi lagi dah rasa tak sedap hati nak park kereta jauh sikit dari ofis tapi nak buat macam mana dah parking lot yang depan2 ofis tu semua dah kena sapu so terpaksa la park jauh sket. Bila petang nak ambik kereta jer terus nampak scratch ni. Ini mau nak kena cat balik ni bab cat dah tanggal terus tu bukan boleh dipolish lagi dah pun. Bengang betul asal nak raya jer kereta mesti jadi camni. Tak boleh ker orang nak beraya ngan kereta lawa? Dah la puasa ke 3 ritu I terlanggar kereta orang and tak pasal2 terbang RM100. Kalau nak buat yang ni mau terbang RM500-600  ni. Haish kalau la nampak sapa yang buat kan senang boleh mintak ngan dia. Haih nasib,nasib, kenapalah kau malang sangat!

2 comments:

  1. Replies
    1. langgar tak der tuan lagi la...depan2 pun kalo bleh nak lari kan

      Delete

Click For CASH!!