Sunday, 2 September 2012

Selamat Hari Raya- dapat baby raya

Hai frenz...dah lama I tak update blog ni kan. Ada yang rindu tak? hek leh perasan la plak...anyway I nak cerita sket pengalaman I semasa seluruh umat Islam di dunia ni tengah bersiap2 untuk menyambut 1 Syawal dan bergembira untuk bertemu rakan taulan dan sanak saudara yang lama tak jumpa sedangkan I pada masa tu tengah bertarung untuk melahirkan baby baru I ni...U all jangan tak tau lak tahun ni I tak sempat nak celebrate raya pon...so gambar2 raya yang biasa orang lain upload I gantikan dengan gambar2 sambutan baby syawal I ok... kelahiran baby baru I ni agak special sket sebab lahir pada 1 syawal so pihak NST ada datang untuk buat liputan mengenai kami ibu2 yang bersalin pada hari berkenaan, so tak pasal2 me n my baby jadi glemer tetiba...cehhh perasan giler....tp I tak yak cakap kosong ok I ada simpan keratan paper tu...tengok kat bawah
.
.
.


 Ramai yang cadangkan nama Syawal @ Fitri di beri pada baby I ni, Tapi I tak berapa minat dengan nama2 yang femes gitu so baby I maintain ada Rayyan jugak. Rayyan Daris...ok tak?

Nasib baik abang sayang adik dia...tak ler susah ngat mummy nak handle

4 comments:

  1. wahh baby syawal. boy jugak ye. congrats anyway. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah boy gak kali ni...hehehe...tq chic na

      Delete
  2. Tahniah Nina dpt baby baru.. :-) selamat berpantang yeak n b/feed baby..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aquagugurl...sedih pantang time raya...apa pun tak boleh :(

      Delete

Click For CASH!!