Wednesday, 14 September 2011

Contact Lense Punya Pasal

Ini kisah contact lense punya pasal....contact lense ni mula2 pakai rasa ok jer tapi bila dah lebih sebulan mula lah rasa tak ok...kata tahan sampai setahun tapi baru pakai 2 bulan dah buat hal... bila pakai mata rasa blur sebelah &  kepala rasa pening jer & bila pening cmner i nak wat keje?camner i nak tulis blog hah camner??? 4 your info i ni tergolong dalam golongan orang2 yang pakai lense...bukan saja2 nak pakai lense tapi i ni di takdirkan rabun pada usia semuda 15 tahun...huhuhu sob sob sobbb....sedeh tul bila dapat tahu mata i rabun.... masa tu contact lense tak dicipta lagi kot....atau pun tak dijual lagi kat kampung i,so automatically i kena pakai spek. Perkara yang paling i tak suka. Sampai sekarang pun i tak suka pakai spek bab tu i pakai lense jer... Kenapa i tak suka pakai spek?? 1st i rasa macam ada bende kat atas batang idung i ni,berat semacam jer. 2nd pakai spek ni fokus pemandangan i tak luas,terhad kat bingkai spek tu jer. 3rd pakai spek menyebabkan aktiviti2 tertentu i terbatas contohnya nak bersukan lasak ker,gym ker....4th i rasa tak cun bila pakai spek hehehehe......

4 comments:

  1. kena cari ctc yg mahal sikit kot.. skrg ni macam2 pilihan ada dijual di kedai dan on line.. kena cari yg betul2 baik.. kang sbb nak layo, mato plak tak leh melihat.. nanya jadinye..

    ReplyDelete
  2. la...ksian..tak payah pakai la..hehe

    ReplyDelete
  3. tukarlah contact lense yg baru...hoho..

    ReplyDelete
  4. hahahaha....tak nak pakai kalo bleh jer,memang kena pakai gak....nak kena beli yg baru n brand elok sket kot....:)

    ReplyDelete

Click For CASH!!